Fenerbahçemiz bu akşam sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etti. Fenerbahçe adına ikinci golü atan Robin Van Persie maçın ardından görüşlerini aktardı.
İşte Hollandalı Dünya yıldızının görüşleri
Van Persie: “İyi bir maç oldu. Geçen hafta Antalyaspor maçından çok büyük fark vardı. Bu farkın nedeni herkesin daha önde basmasıydı. Bu şekilde dönen topları alabildik. Şansın da bizde olması gerekiyor. İlk yarıda öyle oldu ve iki gol bulduk”
Taraftarlarımızın bana olan desteği inanılmaz
Van Persie: “Taraftarların desteği inanılmazdı. Oyundan alındığım dakikalarda fazlasıyla hissettim fakat oyundayken daha iyi hissettim desteklerini. Onların desteğiyle sahadayken daha çok şey yapma isteği duyuyorum içimde. Onlar bizim 12. adamımız. Gol attığım için mutluyum. Şanslı da bir penaltı oldu top direğin içine çarptı ama güzel gol oldu sonuç olarak”

* Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.