Ana sayfa DİĞER BRANŞLAR Gürsel Özyurt ve atletlerden açıklamalar

Gürsel Özyurt ve atletlerden açıklamalar

Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm Şubesinden sorumlu Gürsel Özyurt ile beraberindeki Fenerbahçeli atletizm sporcuları televizyon programına katılarak açıklamalarda bulundu.

Derece alınan Kros Şampiyonası ile ilgili açıklamalar yapan Fenerbahçe Atletizm Şubenden sorumlu Gürsel Özyurt, sorumlu olduğu atletizm şubesiyle ilgili bu turnuvalarda geride kalan yıl da ülkemize kupalar getirdik. Yeni yılda da bu kupalara devam ediyoruz. Bir önceli sene şampiyon olan Fenerbahçe Genç Kadın Atletizm takımı, yeni yılda da bu zaferini sürdürdü. Fenerbahçe Genç Erkek Atletizm takımı da 4. basamakta kendine yer buldu. Erkek takımının bulunduğu 4. basamak kürsüde olmamanın üzüntüsü bulunuyor fakat geride kalan yılda şampiyon olan İspanya takımı bu yıl 6. basamakta yer aldı. Burada yaş kategorisi olduğundan dolayı yıl yıl çocukların yaş kategorileri farklılaşıyor. Bu nedenle yıl yıl birbirine yakın ekip kurmanız icap ediyor. Bu yapılanmada ülkenin potansiyeliyle alakalı bir durum. Bu yıl bu arkadaşlarımızla yola devam ediyoruz.

AYNI TAKIMLA DEVAM EDECEĞİZ

Gelecek yıl da bu arkadaşlarla devam etmek istiyoruz. Gelecek sene de katılmaya hak kazanırsak eğer erkek takımımızla da kupa ile dönmek istiyoruz. Kadın atletizm takımında revizyon olmayacak fakat erkek takımına bir takviye yapılacak gibi duruyor. Genç Erkek Takımı, yeni yılda yapılan organizasyona 12 yıl önce de katılma başarısı gösterdi. Onlar çok sayıda şampiyonluk kazandılar ve her yıl kürsüye çıkmayı başardılar. Ayrıca 11-12 yıl aranın ardından bu yıl da ilk kez bu kürsüye çıkamadık ve bundan ötürü üzgünüz ifadeleri kullandı.

Atletizm şubesi sorumlusunun sözlerinin ardından, sporcularımızdan İnci Kalkan söze devam etti. Yarışa başladığımda güzel gidiyorum, yarışta ikinci olarak devam ediyordum. Fakat yarış esnasında talihsizlik yaşayarak takılarak düştüm ve benim için bireysel anlamda yarış kötü geçse de biz burada takım olarak çok iyi bir yarış çıkardık. Kadın atletizm takımımız Avrupa Şampiyonu olmayı başardı benden bundan dolayı çok mutluyum şeklinde sözlerini tamamladı.

Kros Şampiyonası’nda ferdi sıralama yarışında gümüş madalya kazanan Fenerbahçeli sporcu Ayetullah Aslanhan turnuvada hem bireysel performansını ve takım hakkında konuştu:

Aslanhan: Yarış benim için güzel sona erdi. Ben bu şampiyonaya kendimi çok iyi hazırladım ve kendime inandığım içinde gümüş madalyayı kazanabildim. Kendi adıma ve takımım adına çok mutluyum. İnşallah Denizli’de elimizden geleni yaparak Avrupa’ya gidebiliriz.

* Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.