Fenerbahçe’de 2. Ersun Yanal dönemi başladı

Phillip Cocu ile yollar resmi olarak ayrıldı

Samandıra’daki personeller bir bir değişiyor

Phillip Cocu’nun flaş tazminatı belli oldu

Aziz Yıldırım F.Bahçe 2000 Derneğinde açıklamalar yaptı

GÜNDEM 26 Mayıs 2015

Başkan Aziz Yıldırım Fenerbahçe 2000 Derneğinin 15.yıl kuruluş yemeğinde konuştu.

Aziz Yıldırım; Yarın önemli açıklamalar yapacağım 17 yıl içinde neler yaşadığımı bir Allah bir ben bilirim Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk’ün takımıdır çok acı çektim bu gece bu kürsüde başkan olarak değil aranızda bir üye olmayı tercih ederdim yeniden başkan adayı olmayı düşünmüyordum ancak F.Bahçe’nin üzerine atılmış bir şike davası var bu bize yapılmış bir komploydu biz 3 temmuz sürecinde ne şikesi memleket elden gidiyor dedik bugün birileri aldandık diyor ama biz gerçeği gördük çocuklarımın diploma törenine bile gidemedim çocuklarım bana Baba, F.Bahçe’yi bizden daha mi çok seviyorsun dedi Yıldırım, doğru veya yanlış ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım önümüzdeki ay 7 veya 8 Temmuz’da dava var mahkemenin karar vermesini ile temiz bir sayfa açılmasını bekliyorum başkan olmak beni artık sevindirmiyor üzüyor bu damgayla devam etmek istemiyorum gelecek F.Bahçe’nindir, F.Bahçe’ye kötülük yapanlar yok olacak dedi.

Henüz hiç yorum yapılmamış.

Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapın.